Realescape Webdesign

Eigen hosting

De website die wij voor u ontwikkelen kan door ons gehost worden aan een concurrentieel tarief.

Werkwijze

Bij het ontwerpen van een website zoeken we naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl), functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden.

Tijdens een eerste oriënterend gesprek bekijken we uw wensen en verwachtingen voor de website. Daarna maken we een gratis offerte.

We zorgen ervoor dat de evolutie van uw website voortdurend op het internet te volgen is. Hierdoor kan u ten alle tijde wijzigingen en opmerkingen doorgeven waarna ze door ons opgevolgd worden. Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met u gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van u, uw bedrijf of organisatie op internet.

Na uw goedkeuring zetten we de website op de domeinnaam die u wil. U kunt zelf voor een webadres zorgen of gebruik maken van onze hosting.

Bij het maken van uw site letten we er op dat uw doelgroep de website gemakkelijk zal vinden via zoekmachines zoals Google. Nagenoeg alle zoekmachines op internet selecteren momenteel alleen op inhoud en relevantie van woorden in de tekst. Hoe meer samenhangende tekst u heeft op uw website, des te beter zult u scoren in de zoekmachines. Fabeltjes over metatags, meermaals aanmelden bij zoekmachines, enzovoort zijn bij de tegenwoordige zoekmachines onzin.